Skip to main content

Informatie? Bel 078-6105811

Dienstenpakket

spoortotaal12

SpoorTotaal heeft als intrinsieke doelstelling u continu te voorzien van een veilige werkplek waar u zich volledig op uw werkzaamheden kan richten. Als specialist in het ontwerpen van een veilige werkplek bij de railinfra, kunnen wij u van alle producten en diensten voorzien, gericht op het voorkomen van aanrijd- en elektrocutiegevaar.

Door in een vroeg stadium met elkaar in gesprek te gaan kunnen wij jullie eisen en wensen inventariseren. Wij onderzoeken bijvoorbeeld wanneer er capaciteit is om het spoor buitendienst te nemen, wat is de werkelijke netto werktijd of wij adviseren u dit overdag te doen met passende maatregelen. Overal wordt u in betrokken omdat wij ook jullie doelstellingen niet uit het oog verliezen.

Vast aanspreekpunt

U wordt in alle faseringen bijgestaan door een vast aanspreekpunt in de vorm van één van onze ervaren projectleiders. Zij denken met jullie mee en kijken vooruit om u tijdig te adviseren over de gevolgen van uw planning. Zo worden veiligheidsfunctionarissen en middelen ingezet voor het creëren van een veilige werkplek op het exacte tijdstip die we planmatig zijn overeengekomen. Uw werkmethode en planning vormt de basis voor ons maatwerk.

Diensten

Ons dienstenpakket bestaat uit een uitgebreid bestand aan NVW veiligheidsfunctionarissen welke multifunctioneel zijn opgeleid om u optimaal van dienst te zijn. De juiste functionaris op de juiste plek, precies genoeg en nooit onveilig. Van het opstellen tot V&G documenten tot aan de uitvoering met een VHM/GRW tijdens de geplande treinenloop of LLV/LWB/BBD op buitendienst gesteld spoor met een WBI. Onze doelstelling is ten alle tijden om de opdrachtgever te ontzorgen m.b.t. werkplekbeveiliging. Daarbij hebben wij de mogelijkheid om RLN00128 aan te bieden binnen Hoofdspoor / Metro / Light rail. Mochten naast de personele bezetting ook middelen vereist zijn dan kunnen wij u voorzien van de laatste stand der techniek of gewoon het meest efficiënte voor desbetreffende locatie en omstandigheden. 

Werkplekbeveiliging is maatwerk

Niet voor niets is SpoorTotaal door Prorail en railAlert erkend als Werkplekbeveiligingsbedrijf. Zij beseffen hoe belangrijk het is om deskundig en competent te zijn in een complexe en risicovolle omgeving als de railinfra en hebben derhalve besloten alleen aan erkende bedrijven de veiligheid van haar opdrachtnemers toe te vertrouwen.

Houding en gedrag van medewerkers en veiligheidsfunctionarissen bepaald het veiligheidsbewustzijn op jullie projecten. SpoorTotaal beschikt over trede 3 van de Veiligheidsladder en werkt continu aan het besef dat veiligheid niet iets vanzelfsprekend is maar continu intrinsiek moet worden uitgedragen en gedeeld.

Neem gerust contact met ons op en vraag naar ons vrijblijvend advies want uw veiligheid is uiteindelijk onze grootste zorg en belangrijkste doelstelling.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diensten

Documenten

Middelen